click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

20 Mei 2011

Jenis2 blog yang penah aku jumpe

Hai korang.
Ape khabar? sihat haa? bagus..
aku ni mcm blogger pendiam sikit kann ? haha.
hihi..
okayy.

1)Blog cintan cintun.
Umaihhh. kadang2 boleh blahh gakk ar cintan cintun ni , tangg sajak ke.. haha.
tapi kalau lahh blog ke arah diri sendiri yang setiap entry cite pasal boifren or gf dye je.. sumpahh aku bosan nak bace. macam lahh dalam dunia ni, kau takde mak bapak dan kawan2 nak diceritakan kann ?

2)Blog kereta.
Okelahh untuk pengetahuan am kann ? kadang2 best jugakk.agy2 bile kereta idaman aku punye entry..lagi melonjak2 nak tauu.hihi

3)Blog Bisnes
Belambak kot blog cmni . okay best.!! sbb bole usha2 ape yg dorang jual kann.kadang2 terbeli gakk.biaselahh perempuan..haha ;p
Haa , aku suke pegi blog shawl and doodle ..hihi..kiutt kot bnde2 tuhh .!!

4)Blog Random
haa.yang ni fav aku. kepelbagaian cerite.confirm aku follow.then blog banyak gambar pulakk..tkdelahh bosan kan.

5)Blog agama
yang ni pun best. kadang2 ade gakk yg menarik aku untuk menghinam diri .

Ape agy jenis blog ?kalau aku list kan mmg sampai esok pun tk abeh.so.cukuplahh setakat ni .
bai kawan2 ;)

7 ulasan:

ShAriLiZzaTi berkata...

::Erm..blog akk jenis ap??yg atas skali tu ek??=.="

bayi beriman berkata...

akak . hee. haa.. nk jawab jujur ka ni ? ta amekk hati haa. hihi

ShAriLiZzaTi berkata...

jwb jela..akk xkisah la..hihih....

TiNta Si DaRa berkata...

owh akk suke yg bisness tuh,.. tapi kn. klu yg cintan-cintun tu akk bce gak, nk cri tips ke.. haha =D. tapi akk trsangatlah suke nk bce blog yg kelakar2 je. hee =P.

bayi beriman berkata...

kak zaty : yup akak punye lebih ke arah cintan cintun ..

@tinta si dara : kite suke blog sempoi ..

err..err..kawan2 blog kite ni jenis ape hah ? hahaha

Scarlett O'Hara berkata...

Blog saya le tu.macam2 ada.

bayi beriman berkata...

@scarlett o'hara:
haha. baguss. random. maksudnye hidup kite sempurna semua ada kann ? ;)

secebis senyuman

Tajaan