click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

2 Mei 2011

budak perempuan ni cikgu aku.!


hai semua orang.!!
aku nak post something ni..
TADAAAAAAAA...
Haaaa.. suke takk suke takk ?
aku tauu , korang tak suke ..
tapi tkpe asalkan DIBA suke.!
budak yang kat atas ni .!
muke mcm beby2 kann ?
dye pandai beb.!
sikit agy nk dekan sem lepas .
jawab exam, tak mcm nak stress pulakk budak ni.!
sentiasa pegang dahi .!
mcm dye sorang je ngah berfikir dlm dewan exam tu...hee~
okay , dye ni friendly .!
budak kelas B.
dye pembantu kelas Rep .!
tp kadang2 aku ta nampak punn mcm Din tu yg Kelas Rep .! haha.
Aku sebenarnye tak tauu nak ckp pasal ape dye ni.!
tapi atas request dye yg asek cakap
"BILE NAK MASUKKAN MUKE AKU KAT BLOG KAUU..!!"
Aku harap Diba suke .!!
hahahaha.
ehh , sekali dh masuk , belambak plak nk taip kann ?
Diba ,thanks sbb ajar aku teknik menghafal .
ecehhh.!
wey , Diba baekk ..!! dye selalu ajak aku study bersama.ROMANTIK kann kami ? hehh~
Diba ni minat kat Mr.K... errr..err..
bukan Mr. KADIR Lahh.!!woii.!!itu bapak dye .!
okay , kepada insan2 yg sama fakulti ,ade yg owg panggil dye dgn huruf K ..
cepat lahh kenal Diba.!!
dye pandaii .! dan friendly .!!
tk rugi pun kalau kau dpt dye.!
dann. DIBA ADE MUKE MCM BEBY .!!kauu ade ? hahaha
oke, bai.!
Diba sayang ;)


2 ulasan:

Life Is Wonderful berkata...

Hahaha...diba mmg terbaik!!!
dia ni roommate kita sem lps.
haha..klakar2. :D

mrs.lolytop berkata...

hey heyyy! ha'ahhh, dieba mmg terbaik lah! kalau jd roommate dia mmg gila lah korg :) bestttt..gossip, study, tido sameee! best tauuu...hehe. dieba yg cumeyyy! your best : xaty :) ily!

secebis senyuman

Tajaan