click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

7 Mei 2011

bawak pelahan pun bole kena saman tauu



Hai kawan2.
baru dapat lesen full lahh.!!
padahal mampos dh bulan 3 hari tu.
okay , aku call driving school yg tlg uruskan lesen aku tu.

"Encik , bole amek ke lesen kite?"
"Ehh, ta bole buat lahh ."
"kenapa seyhh ?"
"Ada saman tak langsai agy"
"Alaa, baru je bayar saman, saman ape agy?"
"Haha, ko kena saman ?Dah Bole amex,kul bape nk dtg?"
"Okay2 , tunggu .kite baru nk kua umah"

Fikir lawak buat aku gelabah ?
Okay sampai2 ..

"Kau kena saman ape Leesa?"
"Speed trap"
"mcm mana lahh boleh kena speed trap"
"Dah jodoh nk wt cm ne"
"Haha , ko ni suke wt lawak sengal"

Okay , itu perbualan aku ngan cikgu memandu aku .

Wey kena 4 saman tempat yg sama.!!
aku ase mcm malas je nk jalan2 hala ke sana.
Kau tau sebab ape senang sangat dpt saman kat situ ?
Kau bayangkan lahh . bape jam pulakk aku nk sampai sana,
kalau setiap 500meter ade mcm2 papan tanda.!!

Paling aku benci papan tanda yang ni.!!!
Kalau ade yg Peringatan ade perangkap had laju d hadapan .
time tu aku engt .
ke depan sikit aku dh lupe.!!

oke lahh , aku tk suke jalan Sekinchan ke Teluk Intan itu .
sape2 g sana hati2 tau .
bai kawan2 ;)


2 ulasan:

bbpink_90 berkata...

sengaL La kau Leesa .. haha ..

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

secebis senyuman

Tajaan