click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

29 Mac 2011

Minta perhatian

Hai korang ..
aku ade satu pengumuman ..
ecehh . gelabah seyhh akuu .!!
korangg .. final dh nak start on 13th April 2011 .
Sorry if , agak lembap blog ini di update .
aku ase dah tibe masanye untuk aku mengurangkan pada social networking ..
chill Leesa ..
jap aje okayy ^_^
korangg semua .. pun staytudee ..jangan tinggalkan dakuu okay .
Love you all~
di atas adalah gambar aku yg berangan2 utk mendapat blackberry
secara percuma.
kalau aku hanis zalikha , skang ni mesti dh ade peminat aku pegi belikan
blackberry utk aku ..haha ;p
btw , blackberry yg aku pegang d atas ..
camera nye cyber shot ye ..kahkah .
sorry arr .. aku sebenarnye lebih idamkan Sony x-Pria ..
auwmmmm .!!
oke,lahh bai.
take care

AND WISH ME
MENJAWAB EXAM DGN TENANG .
;)

Program orientering 1 Malaysia Edisi ke-2

-salihin a.k.a Pagat ..
coppp.! pagat paling nsem malam dinner tu ..
;p-



Hai kawan2 ,
ape khabar hari ni ?
ehehhh .
mcm biaselahh , kalau hari Selasa , aku mesti update blog time sebelum Zohor .
haa, hari tu aku ade ckp nak update pasal orientering yang kiteorg pegi minggu lalu tu kann ?
skang , dh bole start stories sbb aku dh kutip gmbr kat qis ..
Kami ade 3 hari .


hari pertama -register and taklimat .
hari kedua-hari berorientering and dinner.
hari ke-3-OPKIM and majlis penutup .

Mula2 , aku nak cite pasal hari pertama .
tapi tade gambar lahh kawan ..
almaklumlahh , hari tu hari Jumaat ..
malas nak berferangai over2 ..haha
masa hari pertama tu .
kami sampai agak petang lahh jugak ,
then jumpe kak efa .
pegi sembahyang asar ,
and lastly , dapatkan baju percuma..haha .
After that , we back to Segamat .

Keesokan paginye , bersembahyang Subuh di surau Admin yang mewah ;)
loveeee;)
-semua tengah ngantuk menanti bus..-


Ramai upenye peserta ..ehee~
sampai2 , terus amekk .. correspondence .jangan ko pikir rekod management je ade benda ni haa..
beratur punye lama dan panjang , sampai di meja ..
what the baik punye manusia ..
suh datang japp agy .
aku ngan Rashid beratur mmg utk sgn perkataan tu . choii~
lepas tu .. bermula lahh orientering ..
ecehh . berjalan 2 jam lebih tanpa henti seyhhh .
bapakk penat woiii .
kalau pegi shopping ta penah pulak ase penat mcm nihhh.haha

PENGALAMAN:
pehh , berjalan di panas terikk . ketika terberjalan di bawah redupan pokok , sumpahhh
rasa nikmat dan terlampauu bersyukur .

balekk2 , lepak dgn fairy and qis .
then , pegi mandi .
pehh , sumpahh nikmatt yg teramat ase tamau tinggalkan air tu ..

now , brown turn to black ..my skin is sunburning ..
huaaa...
ade aku kesah ?

kemudian , semua kawan aku lepak di dewan .
almaklumlahh , UiTM Johor mcm kami ni tuan rumah , mana ade disediakan umah rehat atau penginapan .
lalala~
btw , aku dpt tidoe gakk tauu ..
itu pun culik2 mase ..hee~
dorang ajak lepak ..
aku fikir nak sembahyang asar je then lepak ngan dorang ..
tibe2 aku nampakk port baekk kosong , kipas menghala pulakk.
sorry kawan2 ..aku perlukan tidur ..
huu~

pada malamnye , malam dinner .nyum.nyum.. sedapnye semua makanan .
i loikeeeeee .


-aku and saliem bah-


-aku dan mereka;)-



-haa ..yang ni lahh nama qiss;)
terkezut takk ?;p-


kami makan di luar, di atas jalan tar . seronoknyeee ..di bawa
h langit ,di dala
m kedinginan malam.
lepas je makan , sorry lahh ..all performance ..aku tak sempat nk tgk .
aku berjumpe ngan kawan2 aku daripada UiTM lain ..
-aku , kak za, kak efa-


bapakk arr..rinduu doe kat korang .!
oke , kemudian ..
balekkkk ..

pada hari ketiga ... nak sedih ni sbb dh nak habis..haha
hari ni gerak lambat sikit .lebih kurang kul 7 kott ..
terus ke Balai Bukit Kepong ..

-betul ke aku mcm pegi rombongan sekolah rendah ?kak sue yg ckp-




-this is call monument ye kawan2 ;)-


aku fikir ,
OPKIM pegii umah penduduk ..barulahh seronok
homist ngan macik2, pacik2..
tapi anganan itu harus ku lenyapkan begitu sahaja ..
mula2 , aku ta sedar ..kite prg kat situ ..
Then Syakir yg gtauu .
naseb baekk syakir ferasan tempat tu ..haha
Zack siap tipu aku, cakap komunis dalam tu masih ade.
eii . abeh bile dye meninggal Zackkk ....!!!grrr.!
lepas tu sampai2 .. aku pegi melawat dlm tu dulu ,
amekk2 gambar ..
-kereta ape ehh ? dye ta bgtauu ..;p-



boleh lihat paras banjir pada Tahun 2006(berwarna merah)
Tahun 2011(berwarna biru )
kalau ade kat situ mmg aku dh mampos akibat lemas-

-buat ape tah budak2 tuu-


dan baru tolong mengecat .
-aku lahh yg cat bahagian situ ..kahkah ;p-



-weii , tolong amek gmbar aku agy sekali ;p-


pastu satu geng kami dh penat..kami lepak arr .
.kat belakang balai tu ..
ade sungai ..
seronokk . tenang seyhh .hee~
after tu , pegi ke majlis penutupan di Stadium Mini Pagoh .
dan, we off to Segamat .
The end of Program~
Penat tapi pengalaman , pengalaman itu menyeronokkan , it will being in my sweet memories.hee~
-kiteorang semua tanak kawan Syakir ke ? heee~ ;p-



-muke aku nak tension apehallll ?-


-pagat terkenang mase mude lahh tu..haha ;p-


-rashid , aku , syakir ;)-


poyo gilerrr .;p
bai !


heppy ending~

GENG AKU
Nama Kumpulan : Truth or dare.
Di tangga : 42 /
weewiitt..
top 50 kot drpd serat lebihh .
hebakk .! thanks all my partners .
love you .meet you again .

28 Mac 2011

sambung semalam


ayat untuk budak2 sekolah yg aku ta minat tu kann . yg entry semalam tu ..yg aku malas nak sebut negatif tuu ..
dorang ni dlm golongan yg disebutkan di bawah .
thanks my bestie BELLA ..cuz bagi ayat ni .
ayat ni memang sesuai utk depa ..
hahaha
bukan semua yaaa ..
yang tiade dlm list friends aku je .
mampos lahh nk marah aku ke hape .
dh memang lagak korang mcm tu .
aku tak penah teringin pun jumpe korang agy .


susah betul bila kena berdepan dengan orang berlagak BAIK ,berlagak ALIM ,berlagak
BAGUS ,berlagak CANTIK ,berlagak
PANDAI ,berlagak SEGAK ,berlagak UP TO DATE tapi sebenarnya semua BODOH !saya hanya bule ketawa sebab

geli perut melihat GELAGAT aneh anda :)

line laju , rugi tak update

hai semua orang ...

aku baru balek orientering ..
engat hari ni nak update pasal orientering , tapi belum kutip gambar2 kat Qiss .
so , aku amek keputusan untuk buat cite zaman mude2 ..cewahh .!
kenapa aku nak buat cite pasal ni ?
yelaa , tadi teman Rashid makan ..dye tnye aku penah duk mana je dulu .
Lahirnya aku pada tanggal 3 January 1991 , di Hospital Daerah Tg.Karang.
Lahir2 , aku terus dibesarkan di Kuala Lumpur..area Setiawan
gsa .
Sekolah kat :
  1. Sekolah Tadika Safa , AU2 Taman Keramat.
  2. Sekolah Keb . Wangsa Maju R10
  3. Sek. Men. Desa Tun Hussein Onn (DTHO)
Dan kemudian aku berpindah ke Cameron Highland .

Umah aku kat Brinchang .
seronokkk duduk Cameron ,ta penah berhenti Strawberry dlm peti ais , mama buat jem . pastu umah save beb.!tayah pakai air-cond ,kipas ..!!
makanan kau letak luar pun tak basi , even kari ...dye jadi beku beb.
kemudian,kat sana makanan yg paling aku suke...
  1. Seafood goreng tepung kat Pasar panjang tu ...sedapnye. rinduuu .
  2. Gula2 honey yang warna turqoise tuuu .
  3. Ais Krim strawberry kat umah Hj.Khairani .. sedapppp .!!!
agy satu kawan2 , aku lupeee ..
aku suke makan biskut ..(BITZ) pastu bubuh jem strawberry , peh makan mcm breakfast beb.!;p
sorry ehh , pasal Cameron aku cite panjang sikit , sbb tak ramai org penah duk sana .
Masa aku duk Cameron , setiap hari bunga hidup jadi perhiasan .
kat sana , macik2 cleaner pun speaking English .
Lepas tu , kalau over pakaian , nampak cm sakai doe.!
baek, kau pakai simple je .haha
Cameron , baju lambat kering .!
lepastu ,ta bole buat homework malam2 nty tangan kite beku , ta bole bergerak sbb kesejukkan.
tidur pakai selimut yg paling tebal , kalau bole carpet .haha
boifriend duduk belakang umah je . bole sembang kat belakang dapur.kahkah

Sekolah di Tanah Rata : Sek.Men. Sultan Ahmad Shah .
masa PMR : taraf pelajar : pelajar cicir ..iskk.iskk..kesiannn ..haha ;p

Seterusnya , aku berpindah ke Kuala Selangor ..
wooott...woott..

Sekolah di : Sek. Men. Sultan Abdul Aziz (SAAS)
sekolah sini ,sumpah tak best . aku tak suke ! nak tau sbb ape ? alahai ,
aku malas lahh , nak sebut pasal negatif , lain entry bole ? hee~

Disamping itu ,(ahaha ...)
Aku bersekolah tempat nenek aku mengajar

Sekolah : Sek.Men .Sungai Burong.
SPM : Taraf Pelajar : Pelajar tumpangan ..(kasihan lagi sekali)haha .

lepas je SPM , aku bekerja .
sekejap je . 4 bulan kott .
then , aku sambung belajar di



Kolej Poly-Tech Mara Batu Pahat..
amek course : Dip.in Computer System and Networking .
mahal pulakk stdy sana . but fun .!
aku aktif koir .
seronokk .kawan2 bestt , senior the best .!!
rinduuu dorang semua .
rinduu BP Mall kesayangankuu .haha
tapi belajar kat sana 1 sem je .
mahal seyh ,

then dapat tawaran di UiTM Jengka,Pahang .
Pre-Comm.
rinduunye kalau ckp pasal Jengka .
semua memories kat sana ..
the bestttttt ever .!
dapat kawan2 yg sgtt persefahaman ,
di Jengka tiada senioriti .
seronokk , fasiliti terbaikk .
selesa .

kemudian aku sambung Diploma in Information Management di Segamat .
ta sangka satu course dengan kawan KPTM aku Mieka .
sekarang dye senior aku ..
Syamil, Zara , dan sape agy yg aku ta taip ni ...(yg terlibat)
dulu sekolah ngan aku , dan rata2 nyee korang dh Part 4.
sekarang aku rapat dengan kawan2 di bawah ..


Love you all , my friends .
I am very appriciate our relationship .
Hopefully , we are friends untill we die .
tata ;)


24 Mac 2011

lupe bubuh tajuk tadi

hey sayangg . auww. gedikk di situ ..!
sorry lahh aku gedikk sikit niehh .
aku manusia biasa yg tak lari drpd melakukan kesilapan .
huaaaa.. meghaungg ayat mcm nakk nagess..!
oit2 , korang2 semua sekali .!
ape bikin haa ?
hari ni . aku ase mcm biasa je ..!
korang tgk jelaaa gambar2 ehh ? boleee ?


ni lahh namanyerr aku silau doeee.!!



aku and fyquearara and daia .! berbaju pinkyy ..auww.!


and they are my bestfriends .!!!
asekk2 Rashid yg kat depan.
hehhh~

bai gemox.!
aku nk upload vid , tp line lembap.!
so , nty aku upload

flu ....huaaa



hai , aku sedang sedih ..
iskk.iskk.

hodohnye muke sedih aku ..
kepada manusia yg tk penah tgk aku bersedih , mcm ni lahh muke kalau aku sedih ..haha ;p


bukan hape lahh .tadi aku buat assignment dekat library dengan laju sekali .
dikedingan waktu malam kann .
adoi , duduk dalam air-cond yg nyaman kan .
100 kali ade kott aku b
ersin.!
ecehh. kalau mcm tu dh lawakk sangattt .!!
beberapa kali laa, kirenye aku bersin ..
semakin bersin, mcm biasa lahh .
air hidung pun meronta2 untuk mengalir dengan deras..
korang mesti nak yekkk. yekk. naseb korang lahh kann ,
follow blog mcm aku ni.hahaha
hari ni aku bosan lahh .
aku tk tau sebab ape .
yg penting . aku tk bole tidoe skang .
so , aku ase mcm nak buat keje atau online dan mengganggu manusia .
oke lahh ,
tata . i love ape yg i love .!

23 Mac 2011

awan mendung

hai2 ..
ape khabar ?
hari ni .. aku tade cite yg menarikk.
ecehh.! menipu sangat .
aku ade bnde nk cite..
tp esokk2 bole ?
oke2, tayahh lahh nak bajet touching dengan aku ..
aku bgtau sikit pasal hari ni ..
aku bangun pagi .. dengan bangga nak pegi kelas BEL..
di tengah jalan sir anta msg ..
he will arrived late ..
yaa.! skali aku yg late.
ahaa. choii~
then , abeh kelas ..
we all mcm biase breakfast together .
dan kemudian balekk.
sumpahh heaven bile tgk katil dan cuaca..
Kelas semua batal pulakkk..
nyummmy.! my bed ..love youu sooo much ;)
then , aku guling2 sampai tertidoe.
pukul 2.30 , buat assignment dengan kawan2 kat library .
kemudian ,
dh abeh buat assignment pegi pasar.
balek tuu . maen fb jap.
then stdy sikit..
almaklumlahh, esok kann test .!
i love test.hee~
tapi utk pengetahuan semua ..
agy 1 bab aku tak bace.
aku harap bole sambung esok pagi .

dan

aku tak sihat skang..
tekak sakit . asekk bersin .
dan.. flu .!
Ya Allah , sembuhkanlahh aku dengan cepat ..

Oke, aku tgh jeleshh dengan syamil and friends sbb esok mereka bole balekk umah .
sumpah rindu all my family .!!!
and . dh abeh utk entry kali ini .
maaf . terlalu simple dan tiada gambar utk entry kali ni .
mahapkan aku .
almaklumlahhh , org tak sihat memang mcm aku .
haha .
gudnite and wish me luck for tommorow ;)

21 Mac 2011

Liga Bola Sepakkk

Semalam , we all .
i and putput also Kak Sue mcm biaselahh kawan2 aku kann .!
engat nak g strolling di Uitm yg indah ini ..
namun , hajat terpesong ..
kami nampak ..ade tournament bola laaaaaaaaaaaaa...
hee~
singgah .
dh tgk lahh ape agy ..
hebat gilerr player football UiTM Segamat ..
weeewittt;)
3-0
dan sementara melihat ini lahh kejadian di padang ye kawan2..

video

video

dan . itu saje .

Life full of suprise .

SUPRISESSSSSSSS ..
Heppy birthday to you , heppy birthday to youu ..
(words yg suke digunakan oleh geng kami yee)


Wahh , banggalahh salah seorang follower blog aku ..
hee~
kenapa aku ckp mcm tu kann ?
nk bg dye terasa ke hape ?
hello , aku tade lahh jahat ..asek2 nak menyakitkan hati org ..eheh~
aku ckp cmtu just ..
tittle of her blog is ..
LIFE FULL OF SUPRISESSSS ..
lol.!
serius hari ni mcm suprisesss kott.!

ehehh ,
bangun pagi ..
kejut kawan2.
tp akhirnye aku siap dulu .!
ouhh , suprises yg pertama untuk akuu ;)
bile aku siap dulu .haha
then kami pergi kursus orientaring ..

sila pusingkan kepala anda . benda ini memang agak mencabar ye
video
I talk about it ,already and Kak Sue ask me for same answer .lol;p
again and again ;p
malam , online.
sumpah terkezut ..
x-couple aku dh tunang..
congrats .!
semoga kau bahagia dgn tunang .!
SUPRISESS yg ke-dua ..

online2.. tibe2 terbuka pintu hati nak buka page fb x-cpl aku agy sorang ..
merupakan kawan baek kepada x-cpl aku yg dh tunang ni ..
sebelum ni , dye ade ckp ngan aku dye dh ade gf .. and die terlampau sorokkk gf dye.
tibe2 , aku nampak ade org post kat dye link blog .
so , gf dye yg baru ni golongan blogger jugak lahh .
before this , aku dh penah masuk blog gf dye ni ..
but aku tade lahh teliti sangatt . sbb aku tk minat blog dye ..
bukan ape , masing2 ade citarasa tersendiri .
then , aku kan memang excited bile nampak link blog ..
aku bace2..
omai...ape2 kauu nak sambung lahh.
so suweeeettttttttt ..
dye bg x-boi aku choclate ..
jeleshh..jeleshh..
hee~
masalahnye ,
x-boi aku penah ckp mcm ni
"dye gf je kott ,belum wife agy"
woott..woott..
paham2 lahh sendiri maksud aku ..
kalau tak faham , bole kemukan soalan di chat box ye ..hee~
itulah suprisess yg ke 3 .
hoho~
then ..i dedicated this song for my x-cpl .
Izzat Fahmi , i sayang you .don't ever forget me .dan semoga berbahagia ;)

btw , aku nk bgtau korang .. esok kelas madam azura tade.. so, bole tidoe lambat .
tata korangggggggggggggggg ..

19 Mac 2011

alam kes giler berlakon ke hape .


hai korang semua .
ni bukan tajuk 2 alam ke hape ..
meh jela view my entry ..
heee~

malam2 ku seperti malam2 kebiasaannye .
sebelum pukul 3 pagi aku mesti dh tidoe .
malam tadi ..
aku lupe peraturan hidup aku tu ..
then , jam menunjukkan kul 2.56 pagi .!
aku terus tutup lappy ..
then tidoe .
tibe2 aku terjaga dengan satu bunyi ketukan meja ..
kebetulan meja Kak Abby betul2 di atas kepala aku .
aku mendongak ke atas namun tiada ape2 .
aku meneruskan perjalanan .. ehh,silap ..! aku meneruskan tidur dan mengignore kejadian tersebut .
namun , kali ke dua aku dikejutkan dengan bunyi ketukan meja .
sekali aku mendongak , namun tetap sama tiada ape2 ..!
aku kembali pejam dan dimulakan dengan bacaan ayat Kursi .
tibe2 , aku baru terlelap bunyikk agy .!
makk aihh , sape tahann beb mcm ni .!
sampai 3 kali benda yg sama kann ?
aku cakap
"aku tak kacau kauu , kau jangan kacau aku"
sambil tu pejam mata dan baca Ayat2 suci Al-Quran yang biasa di bibir ku ..
dann akhirnya aku tidoe sampai keesokkan paginye..iaitu HARI NI LAHH.!
aku tak tauu apehal kejadian malam tadi tu .
aku dh ckp ngan KakSue sebelum ni ,
aku tk faham ..kenapa sehari dua tiga hari ni asekk nk dengar cite pasal benda Tuuu..
selalu org cite aku akan tutp telinga dan aku takan view cite seram utk blog kawan2 ..

then pagi tadi ,
aku pegi ke Test Listening dengan kibutt sekali .
almaklumlahh , lambat kann.
kemudian , kami makan tengahari .
dan lepak bersama encik Huzz and Zairul .
yang kebiasaan lepak ngan aku ,aku malas nak mention nama korang..hee~
oke , sedang asyikk bersembang2 ..
tibe2 ..mereka2 ta nampakk aku ngan Huzz ..!!!
Apekahh semua ini ??????????????
Aku and Huzz cuba memanggil2 dorang .. tapi dorang just ignored ...
sbb dorang ta dengarr kite org panggil ..
so sad .
then , aku ngan huzz pun bermain2 sepp2 tom2 ..
sedang asyik aku bermain2 ..
tibe2 .. Sapu tangan huzz terjatuh ..
dan tibe2 Fairy nampakk.!
Omaifriendsssssssssss ..
hee~
Tapi dye just nampak sapu tangan tu je ?
aku suh , Huzz tulis something atas sapu tangan tu ..
tapi Huzz kiteorg tade pen ..
mcm mana ni ?
oke, kemudian .
aku try suh Zairul amekk kann gambar kami ..
sekali .. Zairul bole capai handphone aku weyy ..
kan bestt mcm tu ..
ase mcm nak taip something je supaya dorang bole selamatkan kiteorang .
tapi .. Huzz bagi idea ..
supaya call penyelamat ..
sebab handphone kami ade line..
kemudian ape yg terjadii ?
bile Zairul nak belanje air je ..
terus semua org nampakk kiteoprg kat dunia dorang ..
wahh .!
apekah heppynye..
ni semua pengalaman .
kalau nak tau lebih lanjut cite pasal ni ..
ape agy , buat lah invitation utk kami sebagai penceramah bebas .haha .
ape benda aku merepek daaa ..
oke, lahh . dh zohor ..
mari bersembahyang.!


nahh hamekk kauu .posing gaga drpd huzz ..

kucing

kucing si kusing ..
kusingg ..
comell sangatt .!
kat kolej aku ade , kucing yang suke dimanjakan .
tapi aku takutt nak pegang kucing ..
hmm .
aku cume tgk dari jauh je .
masa hari Khamis yangg I-learn tu kann .
pagi2 tu
aku memang sangatt tak larat bangun ..
then , nak tau takk .
kucing yg kejut aku bangunnn.!!
dye maen2 atas rambut aku..!
kucing memang sangat nakal .
aku tanak kawan ngan kucing tapi dye selalu nak berlegar2 di dalam bilik akuuu ...
sorry plak kak anne sbb kawasan kak anne masuk dlm blog kite;p


aku hape agy , jerit terus lahh bangun2 tu .
aku keluar , cari roomate aku ..
aku takut nak kuarkan kucing tu dari bilik ..
then aku duk kat depan pintu je..
sampai roomate aku habis sidai kaenn .. baru dye kuarkan kucing tu ..
kucing tu kiutt .
tapi aku tk berani pegang ..
tgk lahh tu , dye pandang aku mcm mana . !
sorry kak wana .. meja kak wana dh termasuk dlm blog kite.hee~

kucing yg comel ..
kite tanak kawan rapat ngan awk okayy .
tata kawan2 semua .
kite dh ngantuk .
esok ade test listening .
Wish me luck .
thanks ;)

hari bersama I-Learn .


hai kawan2 ..lodol..lodol..lodol..
Khamis yang lalu ..
kami sekeluarga JIS1102A bersama2 ke DST (Dewan Sri Teme
nggung , UiTM Johor)


kat sana ade tutorial menegenai I-Learn ..
kami pegii lahh jugakk kann ,
dh mcm ta belagak kann ?
walaupun dh tau penggunaannye .. dah nama aktiviti universiti ..
wajib lahh g kann .
hee~
okayy .
aku sapat 4 pen i-learn ..semua warna hijau ..

ini lahh pen nye ..batak2 huu~


tp satu kak sue dh mtk , and agy satu kak tini nk jugakk .
tak mengapa , kawan baekk lahh katekann .
hehhh~
;p
mcm mana bole dpt sampai 4 ?
first org tu tanya ..siapa paling popular kat sini ???
then dorang jawab nama aku ..
gilerrr menggelabah ayat aku ..
hahaha ...
then , aku pun keluar arr ke depan sedikit .
dapat 2 batang pen ..
kemudian , soalan kedua ..
dye tanya ape URL utk i-learn ..
aku jawab ,, dapat lahh satu pen ..
and last but not least ,
cewah-cewahh . poyoo gilerr ..
memang semua org dapat lahh sebelum kuar .
so , semuanye 4 batang pen lahh kann ?

tgh syok2 dgr ceramah (masalahnye syok ke ?)
hee~
tibe2 Rashid panggil aku ..
dye cakap dye lapar , dye ajak keluar dewan ..
masalahnye , baru mula kott .
kesian nyee dye ...
aku cakap , tunggu kejap ye ..sikit je agy nak abehh .
then , bile pemberi tutorial tu cakap tamat je ..
Rashid terus keluar dan tinggalkan kami tanpa pesan ..
haha
aku call dye tak ankat ..
then message ..
upenye dye ke tempat biase ..
Cafe Ila yang makan ape2 je aku tetap RM5 .
hee~
okayy .
aku sampai2 je kat Cafe , tgk Rashid mcm kesedihann .
aku tanya lahh kenapakan ..
upe2nyee dye cakap sakit perutt ..
nak kesian agy sekali kat dye ..
dye makan sikit je .
after makan , teman dye pegi Penawar (clinic dlm kampus)
weewiittt ^_^
Rashid first time pegi penawar selama 2sem ..


padahal aku ..
dah 3 muka surat rawatan ..
haha .
jom2 tgk2 gambar yg ada masa kat penawar

Fairy sedang ajar Rashid cara2 isi form sebagai Pesakit di Penawar yee ;p

tgk2 muke dye sakit .. alahaiii ..kesiannye ..


dua org kawan agy ..
si Putput and Kak Sue sedang menonton;p

Rashid cakap : dye engatkann kann . Penawar macam hospital.hee~
then , rashid kena inject ..
malam dah okay ..
dan sekarang dye asekk jadikan alasan utk makan ...
sebab dye kann sakit , org sakit mmg mcm dye ..
hahaha .
Padahal dye memang kuat makan ..
aku nampakk mcm tu lahh selama aku kawan ngan dye .
ecehh .! mcm aku tak kuat makan .!
;p
okay lahh kawan2 ...
itu saje ... tata


I am not perfect friend but I try to being your bestfriend ;)
Love you all my friends ;-^_^

17 Mac 2011

sebelum tidoe

hey korang semua ;)
buat apa tu ?
dh tidoe ke ?
huu~
sebelum tidoe aku nak update jap ..
tadi aku kelas ade satu je,
pastu aku kuar dgn kak sue and rashid and saliem .
engat aku nk g pejabat pos , tapi mangkuk hayunnn penyewa sebelum kami tuu ..
cm siall.!
kejap2 .. last2 dh pukul 5. celah mana yg dh bukak kan ?
sampai aku terkeluarkan perkataan yg ta baek utk dye .
ahh .
then , dh stress pegi karok jap .
makan2 , kemudian balek .
gile babi . buat perangai teruk ke ?
ahh.
malas cite tu lah , kalau di cite memang sakit hati kann ?
tapi lu all fikirlahh sendiri .
perangai selfish mcm mereka and tk reti tepati masa mmg shit .!
"TOKEH BABI PUN BOLE TUTUP KEDAI"
pastu balek , aku pegi mandi2 , solat and pegi buat discussion .
hidup di Malaysia skang , memang sangatt sejuk ;)
then , da abehh buat discussion .
gilerr siott.!
tunggu wireless , sgtt lemfab .!
then masa balek , aku terdapat satu ilmu .
kalau nak tau bacelahh kat blog kedua aku yee .

~the end for sebelum tidoe~
no picture to share for this entry ..i am sorry ~

16 Mac 2011

wedding tu bile ?


hai kawan2 ..
aku td tgk2 wall kawan2 sekolah ..
ishh .
korang ase , umo mcm aku ni dh patot khawin ke ?
dorang ckp ..
kat inviting 1 event ni ..
bawak org rumah?
aku bawak suami aku bole ?
alahaiii , aku terpinga seyhh , korang cakap mcm tu .
aku ni terkontang kanting , hidup tiada bf .
hee~
aku bukan tanak ade bf .
tp komitmen beb .!
aku ramai kawan lelaki .
serius , before this aku penah ade boifren ..
tp.. aku tak bole arr nak berjiwang ..
aku kalau dye ajak dating pun , aku ase nak ajak semua kawan2 aku ..
sbb bg aku berdua tu bosan ..
tapi kalau beramai meriahh .
hee~
skang aku tade bf .!
sbb kalau aku ade bf , aku terabai dengan kawan2 .
aku ase , buat masa kehidupan kampus ni ..
biarlahh aku bersama kawan2 dulu .
so , jangan heran kalau aku maen mesej dgn lelaki sbb dorang tu sume kawan2 rapat aku .
then , aku kann ..aku kannn .. ta reti pujuk owg .. hee~
haa ,
korang dah siap baca ni ..
ape pandangan korangg ?
patot ke aku ade boifren time tgh study mcm ni ..?
kawan2 dh ramai khawin ni ..
mama aku pun , umur mcm aku .. dh anak kedua ..
haaa .. macam mana kawan2 ?
ke tunggu couple ngan record manager je suatu hari nanti ?
heee~
tolong fikirkan utk kite bole ?
;p
aku nak jawab .. ta patot khawin agy ..haha

mood aku skang : tak suke org ta tepati janji .

semalam i .. agy sekali ..


cover album agy ..


hey2 ..apehal aku bangun pagi , padahal kelas tengahari kann ?then bangun2 terus update blog ..
apehall ...apehall ..apehallllllllllllllllll?
huuu~
tade hape lah wey ,
actually , malam tadi aku nak update ..
tapi .. otak fening sebab kurang tidoe kott ..
HAHAHA.


malam tadi , aku and geng truth or dare aku ..
belajar bersama2...



begitu tekun ye kawan2 ..hee~
tapi aku lewat sikit datang ..
almaklum lahh , dorang cakap guna jam jepun kann .
kebetulan Jepun dilanda tsunami ..
so , agak mencabar nak mencari jam2 itu ..
akhirnye , pada pukul 9 aku ..dh terjumpa jam tu ..
Sorry all my friends ;)
Lai2 , tgkk collections malam tadi ..


huu~


kalau nak amekk gambar ngan fairy berdua mesti ta lepas ..


dan ...




berfacebooking , padahal sebelah2 ..
lepas tu .. BOLE buat gadoh weyy ,
facebook sebelah2 ni ..hahaha.
The end~
for
~semalam i ..~

secebis senyuman

Tajaan