click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

19 Mac 2011

alam kes giler berlakon ke hape .


hai korang semua .
ni bukan tajuk 2 alam ke hape ..
meh jela view my entry ..
heee~

malam2 ku seperti malam2 kebiasaannye .
sebelum pukul 3 pagi aku mesti dh tidoe .
malam tadi ..
aku lupe peraturan hidup aku tu ..
then , jam menunjukkan kul 2.56 pagi .!
aku terus tutup lappy ..
then tidoe .
tibe2 aku terjaga dengan satu bunyi ketukan meja ..
kebetulan meja Kak Abby betul2 di atas kepala aku .
aku mendongak ke atas namun tiada ape2 .
aku meneruskan perjalanan .. ehh,silap ..! aku meneruskan tidur dan mengignore kejadian tersebut .
namun , kali ke dua aku dikejutkan dengan bunyi ketukan meja .
sekali aku mendongak , namun tetap sama tiada ape2 ..!
aku kembali pejam dan dimulakan dengan bacaan ayat Kursi .
tibe2 , aku baru terlelap bunyikk agy .!
makk aihh , sape tahann beb mcm ni .!
sampai 3 kali benda yg sama kann ?
aku cakap
"aku tak kacau kauu , kau jangan kacau aku"
sambil tu pejam mata dan baca Ayat2 suci Al-Quran yang biasa di bibir ku ..
dann akhirnya aku tidoe sampai keesokkan paginye..iaitu HARI NI LAHH.!
aku tak tauu apehal kejadian malam tadi tu .
aku dh ckp ngan KakSue sebelum ni ,
aku tk faham ..kenapa sehari dua tiga hari ni asekk nk dengar cite pasal benda Tuuu..
selalu org cite aku akan tutp telinga dan aku takan view cite seram utk blog kawan2 ..

then pagi tadi ,
aku pegi ke Test Listening dengan kibutt sekali .
almaklumlahh , lambat kann.
kemudian , kami makan tengahari .
dan lepak bersama encik Huzz and Zairul .
yang kebiasaan lepak ngan aku ,aku malas nak mention nama korang..hee~
oke , sedang asyikk bersembang2 ..
tibe2 ..mereka2 ta nampakk aku ngan Huzz ..!!!
Apekahh semua ini ??????????????
Aku and Huzz cuba memanggil2 dorang .. tapi dorang just ignored ...
sbb dorang ta dengarr kite org panggil ..
so sad .
then , aku ngan huzz pun bermain2 sepp2 tom2 ..
sedang asyik aku bermain2 ..
tibe2 .. Sapu tangan huzz terjatuh ..
dan tibe2 Fairy nampakk.!
Omaifriendsssssssssss ..
hee~
Tapi dye just nampak sapu tangan tu je ?
aku suh , Huzz tulis something atas sapu tangan tu ..
tapi Huzz kiteorg tade pen ..
mcm mana ni ?
oke, kemudian .
aku try suh Zairul amekk kann gambar kami ..
sekali .. Zairul bole capai handphone aku weyy ..
kan bestt mcm tu ..
ase mcm nak taip something je supaya dorang bole selamatkan kiteorang .
tapi .. Huzz bagi idea ..
supaya call penyelamat ..
sebab handphone kami ade line..
kemudian ape yg terjadii ?
bile Zairul nak belanje air je ..
terus semua org nampakk kiteoprg kat dunia dorang ..
wahh .!
apekah heppynye..
ni semua pengalaman .
kalau nak tau lebih lanjut cite pasal ni ..
ape agy , buat lah invitation utk kami sebagai penceramah bebas .haha .
ape benda aku merepek daaa ..
oke, lahh . dh zohor ..
mari bersembahyang.!


nahh hamekk kauu .posing gaga drpd huzz ..

2 ulasan:

hussaini anuar berkata...

wahh wahh wahh.. popular lahh ak lpas nieyh.. HAHAHAHA

bayi beriman berkata...

haa . itu diaaa .. huzz dh muncul ..jgn lupe follow blog dye yeahh .!
huzz : haha . melatoppp youu . ready lahh nak kena temubual eksklusif .! ;p

secebis senyuman

Tajaan