click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

16 Mac 2011

wedding tu bile ?


hai kawan2 ..
aku td tgk2 wall kawan2 sekolah ..
ishh .
korang ase , umo mcm aku ni dh patot khawin ke ?
dorang ckp ..
kat inviting 1 event ni ..
bawak org rumah?
aku bawak suami aku bole ?
alahaiii , aku terpinga seyhh , korang cakap mcm tu .
aku ni terkontang kanting , hidup tiada bf .
hee~
aku bukan tanak ade bf .
tp komitmen beb .!
aku ramai kawan lelaki .
serius , before this aku penah ade boifren ..
tp.. aku tak bole arr nak berjiwang ..
aku kalau dye ajak dating pun , aku ase nak ajak semua kawan2 aku ..
sbb bg aku berdua tu bosan ..
tapi kalau beramai meriahh .
hee~
skang aku tade bf .!
sbb kalau aku ade bf , aku terabai dengan kawan2 .
aku ase , buat masa kehidupan kampus ni ..
biarlahh aku bersama kawan2 dulu .
so , jangan heran kalau aku maen mesej dgn lelaki sbb dorang tu sume kawan2 rapat aku .
then , aku kann ..aku kannn .. ta reti pujuk owg .. hee~
haa ,
korang dah siap baca ni ..
ape pandangan korangg ?
patot ke aku ade boifren time tgh study mcm ni ..?
kawan2 dh ramai khawin ni ..
mama aku pun , umur mcm aku .. dh anak kedua ..
haaa .. macam mana kawan2 ?
ke tunggu couple ngan record manager je suatu hari nanti ?
heee~
tolong fikirkan utk kite bole ?
;p
aku nak jawab .. ta patot khawin agy ..haha

mood aku skang : tak suke org ta tepati janji .

3 ulasan:

wasabi onee-san berkata...

HIHIHIHI..
sy pn xda bf, so sma2 kita xda bf..~
ngee..~

ChoColat DonuT berkata...

bagi aq la..aq tak sedia lg weyh kawin umur cam kite ni..muda lg kot..dah keje nanti bru fikir..huhuhu

bayi beriman berkata...

wasabi : same ehh ? sepp.! hee~
chocolat donut : i think soo ... ;)

secebis senyuman

Tajaan