click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

8 Disember 2010

KL laenn bro.!

gajah tu pun nak singgah blog aku arr tu jap agy ;)

hey2 ,
thanks sbb sudi singgah blog aku ni . baguss .!
mcm ni lahh kawan , berjalan2 rajin2 singgah umah aku bro ;)

oke ,
hari ni aku sgtt penatt cuz bershopping sehingga RM xxx .
hoiii.! cik Kelly ,sudeh2 lerr tu berbelanja atas duniawi . .
hmmm ..
oke ,
aku dh selesai membeli belah .. so , aku dah mula nak berjimat .. nak simpan duit incit2 (sikit2) . and , kepada semua orggg . . jgn mtx aku blnje yerr . sbb masa tamat membeli belah aku sudah luput tepat JAM 6 ptg tadi .. hee~

haa , ni aku nak cite . .
x-boifee aku duk terhegeh ngan aku beb skang .
serius aku rimassssssssssss.!huh.!
tapi sabar okay cik kelly , sbb ni semua dugaan .
stylee cam akuuu , atas pakaian tiptop mahal ,
sampai bawah .
AKU PAKAI SELIPERR JAMBAN LAHH.!
;p


Oke , berbalik pulakk , pade tajuk kite tadi ..
ape yg laen nyerr bro ?
Kl is same like other lahh .!
yess , it's true bebeh .!
but . .
hee hee~
tadi aku jumpe sowg budak ni . .(bebudak yg aku kenal gak arr )
tengah2 aku duk tgk tv ,
mak dye tegurr dye . .
"seluar kau tu cube d naikkan , mak rimas lahh tgk kau nye seluarr tu londeh "
tib2 dye jawab . .
"KL, makk , biaselah cmni ."
hahaha .lawak kott budak ni nye jawapan .
dye ni suke ckp benda yg mak dye tak suke (i mean membahan mak dye lahh)
tapi budakk ni okay kott , aku pun tk bape rapat sgtt ngan dye .
hoh.! please lahh , budakk.! ape yg nak d banggakan sgtt dgn Kl tuu .
It's same like other lahh .!
kadang2 aku penah gakk , jumpe budak pkai dress pendek sampai owg kate nak tenampakk puki lahh (hoh.? pencemaran pertama)
aku nak tanya lahh : utk ape pakai dress pendek tu hah ?

dye hengat sweet kott camtu , padahal lelaki buat swit2 (bunyi seakan tikus) utk stock geli2 dowg je wey . .
dan tadi aku sembang ngan ayah budak tu ,
aku cite pasal sorang pencurikk ni
aku ckp lahh
"pak cik , kakak dye artis kann ?,hoho"
tibe pakcik tu jawab
"ahhhh .. , itu artis tak gune , pakcik sendiri pun dh tk kenal . . sibuk duk layan jantan jelaa"

kesiannn seyhh , aku ase . . tu lahh , manusia . aku ase dorang adek bradek salah didikan ibu bapa .
yang sulong kau bayangkan ,cakap keje kat Kl ,
weyyy , diploma .!!!
gaji kau kate ngan mak bapak RM xxxx , duk umah kondo . .
bhaii , lu pikir . . lu ase mak bapak dye dh kena tipu hidup2 kerr ?
haha . style sikit punye artisss tk melatop (sbb kak Siti yg melatopp tu pandai jage style)
takan tade orgg nakk ? Haha, hidup di bandar pesat membangunn .!
bro , lu bole tipu mak bapak lu kat kampung .tapi lu suap mcm mana cite bohong lu pasti kantoii maa .
So, aku sedang tunggu dan lihat pada kau ;)
Kau kat sana mewah katanye , tapi balekk mintak duet mak bapak ape cerr ?

Moral Value : kite kalau susah buat cara susah , jangan lubang bontot kecik belagak dgn tahi besar .! Hidup ni biarr lahh , style semampu kite .

Cerita aku cam tkde info je ariny ? ahh , haku peduli hape ..
aku cume nak cakap .!!
Aku benci gilerrr ferangaii "BELAGAK" .!
faham kann ?
so , kepada semua .. sape yg rase nak belagak ngan aku , bole beramboss oke ?
aku tk perlukan kawan mcm tu .
sesungguhnya ,
aku sangat2 bersyukur kerana buat masa ni kawan baekk aku mmg semuaaa terbaekk awokkk !
;)

oke, lahh . penat celoteh benda hape tah . k , nitee .
mood : ase sedih tgk page arjuna hari ni :( weyyy . . tanak byee agyyy . . aku nak selit sikit cite pasal arjuna , ade sorang dak pompuan ni dh lame pikir yg aku gf arjuna (padahal tk dpt agy oke.!) skang , pompuan ni asekk nak cucuk2 sarang tebuan . hati2 oke perempuan , Sarang Tebuan Jangan di Jolokk ;) byeee

.

gambar paling cilakak yg penah aku post
mintak di jauhkan pekara ini daripada aku , keluarga , dan rakan2 serta sekalian umat Islam


opss.! p/s : kepade yg sexy jangan over terasa oke , sbb , yg pakai tudung pun tk semestinya baik

2 ulasan:

fasha berkata...

huhu..yeahh..den pon xsuke ngan manusie berlagak...gebang,....hoho

bayi beriman berkata...

fasha : haha , belagak bukan bole bawak ke mane pun .ye takk ? hee~

secebis senyuman

Tajaan