click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

3 Jun 2011

Telur pindang


Hai kawankawan.
Aku dah dapat 1 reason untuk balek.
Masa aku nak balek segamat hari tu, mama ade cakap kalau ade jumpe telur pindang kat
Negeri Sembilan ,tolong belikan mama.
Mama aku mengidam telur pindang lahhh.
Then ade sorang kawan aku , nama Naa Azizi,
dye org nogori dan pernah bawakkan aku telur pindang masa Part 1 dulu.
Bile dah hari ni,baru aku teringat yang mama nak telur pindang.
Call2, Naa. dye cakap.kalau nak buat skang dah tak sempat.!!
So, dye nak carikan kat Jusco.!
Then , i got a reason untuk balek pada awal sem.!
Tunaikan apa saja permintaan ibubapa anda.

;)
Sabar yerr mama gemoxx.!
nty kite balekk bawakkan telur pindang.
rinduu mama sangatt2.!

4 ulasan:

Ecah Ecot berkata...

mak ecah pon suke bangat telur pindang..kalo balik dr jb singgah tmpt mkn machap 2 msti ecah beli ntk mak..huu

bayi beriman berkata...

ecah : kite taktauu laa, mama kite suke ke ape.. tp mengidam. hihi.
tapi kite pun suke telur ni . hihi.

syrupmasin berkata...

errr..mcm takot je nk makan telur nih..sedap ta??

bayi beriman berkata...

syrupmasin lagi takut untuk diminum.hihi.
telur ni sedap lahh awak .!1
you should try ;)

secebis senyuman

Tajaan