click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

25 Jun 2011

Kartun Yokies.! si telur tu..

Hai korang semua .!!
buat ape?
hee~
td aku online fb lepas tu aku nampakk kawan aku post
gambar kartun Yokies kannn.?
heee..
tawu tk kartun tu ape?
katun ni under
Fine Animation Sdn.Bhd.
td bebb dlm youtube. aku tk jumpe nk share dgn korangkorang semua.
kartun ni zaman kecikkecik dulu ade.!!
rinduu nak tgk cite tu.!!
yg mana?
yg rumah dye bentuk telur dan kartun2nye punn bentuk telur.
mehh ..aku kenalkan depa ni..

aku mulakan dengan..


oke, nama dye ni -EGOF-
dye ni comel.!!
aku paling suke dye ni.!!
dlm cerita tu dye pakai baju warna purple.
dye nampak gagah mcm anak sulong.
HAHA.!!

SETERUSNYA...
yang ni pulak nama dye
-EGIE-
comel kann ?
seinggat aku dye anak nom 3. lahh.!!

yang bawah ni pulakk adek last sekali.!!
nama dye
-EVIRA-
perwatakkan dye aku tak engt lahh..
maaf ehh kawankawan..hee~

nak tawu sape mama doranggg ?
haaa..yang ni.!!

HAAA...
suke tak jumpe Family Yokies ?
deorang semua comel2 kann ?
minta maaf gmbr ayah yokies takde sbb deorang pergi kerja.
dan adek Egof yg pakai cermin mata yg selalu pakai baju turqoise tu punn tkde..
aku rasa dye pergi sambung belajar kott..
tp bukan kos DIIM kat UiTM Segamat ehh.
sebab aku tk pernah jumpe dye.
taktaulahh ,kalau dye senior aku.!!
grrrr.!
Oke,lahh.
thanks kepada keluarga Yokies sebab sudi dtg untuk shooting
blog bayiberiman ini ;)
bai.

11 ulasan:

meaw berkata...

haha! dah lama tak tgk katun ni,hehe :D

bbpink_90 berkata...

heee .. chumeLL :)

bayi beriman berkata...

@meaw : taw tkpee;)
@bbpink : heee~ kite lg chumel drpd karun ni;p

erna berkata...

rindunya kartuuun ni!

U and ME berkata...

fine animation ni dulu ade kt tempat saya kt sungai abong muar .. logo die fa warna pink kalau x silap . mase tu sy darjah 2 sy pernah masuk kt fine animation ambil sticker mickey mouse .. tp skrg fine animation tu dah xde ..

U and ME berkata...

terima kasih sbb share bende ni..

elnino moona berkata...

pergh.. katon yg sungguh nostalgia..best2..keluarga telur :)

bayi beriman berkata...

@erna : kalau rindu nty aku bawak jumpe dorang..dorang dh besaq kott sekarang..hihi

@U and me : thanks sbb sudi singgah blog bayiberiman :)

@elnino moona : hikhik.. entry ni pon dh nostalgia ..>.<

Has Naniy berkata...

Dh lme mncri kartun niy.. Mcm mne nk nengok citer niy rindu sgt2..lme gler cri ��

Has Naniy berkata...

Dh lme cri cter kartun niy..rindu sgt2 nk nengok..😭
Sllu cri kt youtube tp xde pon..😖

Has Naniy berkata...

Dh lme cri cter kartun niy..rindu sgt2 nk nengok..😭
Sllu cri kt youtube tp xde pon..😖

secebis senyuman

Tajaan