click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

23 Jun 2011

Melaka kali kedua tanpa ibu bapa di sisi

Hai awakawak semua ;)
budak busy nak update blog yg tergendala ni.
HAHA.
"Hek elehh, perempuan ni..pagipagi dah membebel, org tidoe..dye tanak pulakk tidoe"
aku rasa bnde ni yg bermain d hati Zairul;)
pada pagi Ahad haritu.
HAHA.
Wey mulamula pegii shopping2.
aku ta minat sgtt shopping2 ni.(untunglahhh sape jadi boi aku, duit tk byk keluar^_^)
HAHA.rileks dolLL.jgn lahh mcm geli sgt baca ayat kat atas tu.
ahaaa.. aku dah lama nak bg ikan makan kaki.
pusing2 cari fish spa.
yeay.!!
berjaya.!!!
seronokk sgtt.!!
mulamula mcm geli tawu,lepas tu dh lamalama,
mcm ta cukup masa beb.!
tapi apakan daya..
masa dh tamat.!!
Then,petang aku ajak dorang pegi tamantaman ke ..mcm bestt kann ?
lepastu, Akim ckp jemm.
alaaaaaaaaa....
bosan lahh bebbb.!
Then kami pegi tgk wayang..
cite hantu
LaddaLand.
benda tak takut punn. banyak terkejut2 je, sbb tu aku terjerit .HAHA.

lepas sembahyang maghrib kami pegi makan.tp asingasing..
err..errr..kami makan kat kedai makan yg dekat2 ngan UiTM Kampus Bandaraya tuuu.
oke, makanan kat situ boleh tahan sedapp.
Lepas tu kann.
kawankawan yg kat kereta lg satu dh tunggu kat kledang.
tibetibe aku teringatt
"weyyy,cakap nak g Jonker Walk"
"tu lahh pasal"
oke, kami cari parking.2kali pusing.
TADAAA...
Ade uncle ankat tanda no parking kann.
ape lg.!!
hee~
happy sangatt.!
aku suke dol pegi pasar2..
berbanding shopping complex..
sbb harga dye murah ,then berebut2 tu mcm bestt dan excited utk beli.kahkah
sampai kledang.
hek elehh.mana ade pantai punn.
malam tu dorang maen truth or dare;D
halamakk weyy ,
aku msg kawan aku Nuar.
then , Nuar sampai, kami sembangsembang ..
lama gakk arr..
tibetibe TURN aku untuk jawab soalan truth or dare.
HAHA.rilekss lahh ,john.
sebenarnye aku ta tau punn ape2 masa maen tu..
soalan yg paling mcm ape..
Putri dye ckp
"kau still suke kat ******"
"yes, i am.!"
tibetibe semua tanya ,siapakan.
sorry ehh, masa tu aku maen petik je nama sesape..
PADAHAL put sorang je tauu budak lelaki tu sape.
heeee~
afair kan ?aku bukan tawu pun ape yg korang ckp masa maen truth or dare tu..heee~
lepas tu dorang ajak lepakk DP.
dorang tidoe.aku kalau ta selesa mana bole tidur weyy.
sampai pagi..
"sumpah rasa perjalanan ini bosan, sbb waste masa pada waktu malam ituuuu"
tp semuanye berubah, bile Zairul ajak semua org pegi Taman Botanikal.
I love to do it.!!
kat sana kami cycling weyhh.seronokkk.
lepastuuuu ..
dh penat cycling balekk lahhh.!!
Tibetibe aku ngantukk gilerr kann.
Put drive lahh ape lg.!!
HAHA.
dh keluar highway aku ckp.
"Put, kalau ade durian berhenti"
banyak kali gak terlepas.
hingga yg terakhir.!!
HAHA.Hantuuu durian
mulamula sedapp, lama2 duriannye ta sedap,
tp puas hati okeee ;)

sekarang aku dh plan balekk nk buat aktiviti berfaedah uk trip seterusnya..HAHA
Aku rasa kannn..ade agy aktiviti yg aku tk sebut dlm cite kt atas ni..
cthnye, mkn McD berkali2..HAHA.
oke lahh weyy.!
sekian sudah cerita Reunion Sekolah Rendah kami..kahkah
Minta mahapp kalau ade salah silap
bai;)







1 ulasan:

erna berkata...

teringat time ni :O

secebis senyuman

Tajaan