click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

23 April 2011

Killer subject .!

Hai kawan2 .
Assalamualaikum .
Aku baru siap sikit2 kemas barang. ade arr agy 60%.haha
wey2 korang semua..
actually , aku tengah mengantuk ni . tadi dlm dewan exam tengah menulis boleh pulakk tertidoe.!
haisyhh.! naseb baek terjage..
Oke , aku ade agy beberapa paper.!
tapi aku paling risau katt subject Record Management .
Rekod ni kann, aku bukan tak suke tauu .!
tapi mula2 miss masuk kelas selalu marah2..(don't worry miss dh tau ;))hee~
jadi aku mcm tension nak belajar.!
serius.!
kau ta caye g tanya Syamil Sahron . masa awal2 sem , aku selalu ngadu kat dye..
iskkk.
Oke , lama2 miss dh okay.
aku pun mula jatuh hati dgn subject ni.!
jatuh hati, jatuh hati jugakk.
tp test.???
macam haremmm.!
adoi , dgn test aku ase mcm mencabar gilerr nak belajar.!
Tadi aku baru dapat markah assignment 1 dan Practical assignment .!
Okey kott.! tade arr buat sedih sangat setanding dgn budak2 pandai di kelas aku . .
bukan nak bangga , tp seronok jadi aku share arr cite ni kat korang .!
WALAUPUNN , markah mcm haremm.!
ade agy satu assignment (FINAL PROJECT) , aku harap yg tu okay. sbb assignment tu aku buat bersengkang mata bersama2 kawan2 aku .
hee~

-masa ni orgg tengah sibukk study , tapi aku ngah cari sebatang pen yg hilang,
rupa2nyer kat meja miss,huu~ sorry semua org sbb kite risauu sangatt
kalau barang hilang ;)-


pastu , aku ta penah ponteng kelas.!
itu lahh yg bagusnye aku.! haha(menggelabah)
Semua orang tolong doakan aku dpt jawab dgn tenang dan senang ehh ?
Kepada kawan2 baekk aku ..(geng truth or dare)
sorry beby2 manje sayang ,wangi2 ..aku bukan tanak lepakk sangatt .. aku ngah bajet struggle sangatt .!
especially dak putput tuu . jangan terasa tauu.! hee~
nty , dh abeh exam kite loncat2 sama2 mcm biasaaa haa.
huu~
bai , semua orang .
;)

5 ulasan:

Keitaro berkata...

igtkn x sedo yg ak tacing lebey sama kaw =.= huh!oke..kalu abes final nnt kaw x loncat ng ak siap kaw..next sem ak tukar klas..haha

hussaini anuar berkata...

love record !!

bayi beriman berkata...

keitaro : kenapa tukar kelas :( ta sayang aku ke ?
alaa , aku ferasan lahh .!
walaupun aku jauh, bukan bermakna aku tk ingat kauu .! kau tetap besfren aku lahh .!!!JANGAN TUKAR KELAS.!

Huss: beby jangan bajet mcm amekk rekod bole?

Keitaro berkata...

hee~ yeay!xjd tukar kelas..leesa dh pujuk kite..hehhhhhh~

bayi beriman berkata...

kenakan aku yerr putri... ishh budak ni

secebis senyuman

Tajaan