click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

24 April 2011

Cara menangani H.O.M.E.S.I.C.K




Hai korang .
hari ni aku macam rileks gilerr kan ?
padahal musim exam .!!
esok ,jangan mimpi lahh nak rileks johnn.!
Oke2..
aku nak cite pasal semalam..ehh, kelmarin .!!
tibe2 aku baru teringat nak post pasal benda ni ..
Aku kann, kalau rinduu kat rumahh kann.!!
-rumah pada waktu senja-


aku mesti balekk.!!
aku balekk laju tauu.!
ta sampai satu jam.!
macam mana aku balekk ?
gune goggle map lahh.!
hahahahaha..
serius, kuranglah sikit ferasan homesick tu.!
so, tadelah menggelabah sangat akuu nk update kat status fb.
HOMESICKKK.!
hahaha.
Oke..kepada kawan2 yg menggelabah mcm aku, sikit2 nk homesick.
sila lakukan cara ini.!!
mudah ,pantas, dan jimat ;)

Tapi kann korangg.. ade cite sedih.!!
kat tanah tu tade rumah family kami...!!
Goggle map sayang.!!
update lahh yang baru.!!
umah tu dh dibina 2 tahun.!
Tolong wujudkan dye.
even tak jumpe umah .. jumpe umah jiran tetangga pun dh heppy.!
Kepada atok..
sorry, ta pegi rumah atok..
kena balekk UiTM sebelum Maghrib ..huu~

Oke lahh kawan2. Selamt mencuba ;)


- Masuk simpang umah aku ade Pukal Padi milik Atuk aku-



-Ni kawasan umah akuuuu.!!,google update lahh cepat.!!-

2 ulasan:

cik fza berkata...

1st time tgok org homrsick buat mcm ni
cara baru ni

bayi beriman berkata...

cik fza : hee. yeke ? oke. if awk salah seorang yg selalu homesick ..jangan lupa try cara ni ehh.. haha ;p

secebis senyuman

Tajaan