click nuffnang utk mengetahui

Kelly Leesa

Kelly Leesa

feed it!

vote blog bayiberiman

11 Ogos 2011

Ini merupakan entry ke-400





Entry ini merupakan entry gedik.harap anda semua tidak termuntah hijau atau warna-warni.
Hai awak semua.!!
header baru ke atas ni?
HAHAHA.
hodohhh.!!!
ni 1st time aku buat benda alah rumit yg atas tu...
ntah kenapa kann ?
rajin bebenorrr..HAHAHA..
hari ini saya rajin update blog lahh..HAHAHA.
biaselahh berita yg gembira siapa tanak kongsi dgn kawan2..
Sedang asyik aku bersembang dgn Rynn..wingmates aku..
tiba2
"rynnn.!!!hari ini 10 0gos?,serius ni ?"

"ye, kenapa ?"
"Omaigeddd.!!benda ni pun aku bole tk ferasan.!!"
terus call nom seseorang
tapi tk berjawab lahhh bebb.!!
dh 2 kali call..tp tk berangkat..
aku terus mesej.
"kenapa tak ankat call?sorry lambat wish.
happy besday.may allah bless us dan senyum
selalu.hehe.syg kau"


menanti dan terus menanti..
ta sampai setengah jam..
lagu maher zain berkumandang.!!1
menjerit 1 kolej.!!
Arjuna call.!
aku mcm kibutkan.
ape yg d sembangkan pun ta engt sgtt.!!
mana tak nye aku nk ckp, dye nk ckp..dye nk ckp, aku pun nk ckp..
tp ckp tak lame..
cukup lah sekadar dpt dengar suara dye..
dah lama kott tk dengar suara mucho tu.hee~
dah letak telefon..
dapat msg
"Thanks :) "
ucapan terima kasih dan senyuman itu 1 penghargaan yg paling besar.

aku masih menanti dan terus menanti arjuna aku...
Azraff.1tahun 7bulan dan 7 hari.

Kau yang terbaekk.
Percaya pada ada jodoh tak kemana .
semua benda tak mustahil dlm dunia ni.
^_^

Oke lah wehh.
goodnight ;D

2 ulasan:

kisah hati berkata...

sweetnye lisa. amin semoga jodoh lisa dgn arjuna panjang smapi ke jinjang pelamin amin~

TiNta Si DaRa berkata...

eh lisa sory tergune id mmber plak. haha sweet sgt tau. suke ea acap call.. gud for =)

secebis senyuman

Tajaan